Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


játék Ajánló:Amnesia The Dark Descent

2012.10.22

 Játék Ajánló:Amnesia The Dark Descent

Amnézia. A szó-tól már kiráz a hideg nem hogy a játéktól. Az Amnézia ugyan annak a zseninek a találmánya, aki a Penumbrát „létrehozta”.A játék története röviden annyi hogy daniel szándékosan Amnéziát okoz magának hogy majd letudja győzni Alexander-t aki egy szörnyként üldözi.

A játék egy igazi adrenalin löket.3 fajta szörnnyel gyűlik meg a bajunk.Alexander-nál csak a szekrény segít,az arc nélküli nem vesz észre, ha nem csapsz zajt(PewDie elkövette ezeket a hibákat)a harmadik Vizi szörny (ami láthatatlan)amit úgy tudsz lerázni, ha egy test darabot, dobsz a vízbe.a játékban nem nyerhetsz csak túlélhetsz.Ezt közlik is az elején.Semmi sem az aminek látszik...

Nem mindenkinek ajánlom a játékot. Leginkább azoknak, akik elég tökösek hozzá, hogy végig vigyék sírás nélkül. Én a Demo alatt többször is elsírtam magam. Nem tagadom. Ez a játék tönkre teszi az idegedet, ha nem vagy elég bátor hozzá. Mégis akik elég bátrak végigvihetik. Hamarosan megkapom a játékot és akkor egy alaposabb TESZT-et tudok róla adni.

Egy kis betekintő a játékba:

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.